فروشگاه الینی
0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

طرز پخت ته دیگ زعفرانی خوشمزه

ته دیگ زعفرانی

حتما واسه همه شما پیش اومده زمانیکه قراره مهمون مهمی بیاد خونتون تمام تلاشتونو میکنید تا یه غذای خوشمزه بزارید جلوش اما، یه پلو خوشمزه با یه ته دیگ زعفرونی عالی کامل میشه.

امروز قصد داریم تا طرز تهیه ته دیگ زعفرونی خوشمزه رو به شما آموزش بدیم تا از این به بعد با ته دیگ ها خوشمزه همه مهموناتونو غافلگیر کنید.

خوب میریم سراغ مواد لازم برای تهیه ته دیگ زعفرونی خوشمزه و غافلگیر کننده.

مواد لازم برای تهیه ته دیگ زعفرانی

(این مقادیر برای ۴ نفره، ولی شما اگر کمتر یا بیشتر نیاز دارید به نسبت تغییر بدید.)

  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • برنج: ۴ پیمانه
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد کوچک
  • ماست : ۱ پیمانه
  • نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

روش تهیه ته دیگ زعفرانی

  در ابتدا، ماست و زردۀ تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید و تا زمانی هم بزنید که یکدست بشه. بعدش زعفرون دم کرده خوش رنگ و نمک بهمراه ادویه رو بهش اضافه کنید و مجدد هم بزنید.

حالا یه مقدار از برنج رو که آبکش کردید و میخواید ته دیگ بشه به مخلوطتون اضافه کنید. و شروع کنید مثل قبل به هم زدن تا مخلوط برنج و زعفران یکدست بشه.

قابلمه رو بزارید رو اجاق ویه مقدار روغن بریزید، تحمل کنید تا روغن داغ بشه. به محض داغ شدن روغن، مواد زعفرونی رو بریزید تو قابلمه و کف قابلمه پهن و صافشون کنید. بعدشم بقیه برنج ها رو بریزید روشون و دم کنید.

نکات لازم و ضروری برای پختن ته دیگ

چنتا ترفند کوچیک که میتونه تو پخت بهتره کمکتون کنه.

نکته اول: قبل این گذاشتن در قابلمه و دم کردن پلو، چنتا حفره با ته قاشق یا کفگیر رو برنج ها ایجاد کنید.

نکته دوم: اولش شعله رو حدود یک دقیقه بالا بکشید تا بخار بیاد کاملا رو برنج ها بپیچه. بعدش بکشیدش پایین و منتظر شید تا پلو و ته دیگ زعفرانی دم بکشه!

0
دیدگاه‌های نوشته